«Οι συνηθισμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά… Στην αλληλεγγύη, στην προσφορά και στην κοινωνική εγρήγορση».

Αυτό είναι το σκεπτικό για τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, το Γυμνάσιο Ατσιποπούλου, το Γυμνάσιο-Λύκειο Επισκοπής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ατσιποπούλου, στο Θέατρο Ερωφίλη στη Φορτέτζα, το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιουνίου στις 9 το βράδυ.

Τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με αυτισμό, ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί οικονομικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ώστε να εμβολιαστούν οι άποροι μαθητές.

«Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας, είναι κάποιοι συνάνθρωποί μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του τόπου μας αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική συναυλία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση για τη φιλανθρωπική βραδιά.

Τέσσερις χορωδίες με αξιόλογη παρουσία θα πλαισιώσουν την προσπάθεια ώστε για ακόμη μία φορά το Ρέθυμνο να αποδείξει πως στις δύσκολες στιγμές, ο ένας άνθρωπος δεν ξεχνάει τον άλλον.

Η χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου μαζί με τις χορωδίες του Γυμνασίου Ατσιποπούλου, του Γυμνασίου-Λυκείου Επισκοπής και τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου θα ενώσουν τις φωνές τους στο μήνυμα για την ανάγκη της προσφοράς, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της αδελφοσύνης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, όμως ένας τεράστιος κουμπαράς θα δέχεται κάθε προαιρετική συνεισφορά όσων παραβρεθούν στη συναυλία.