Ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να ενισχύσουν τα Παιδικά Χωριά SOS αλλά και το σύλλογο ατόμων με γενετικά προβλήματα «Το μέλλον», ώστε να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.

Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές όπως οι Νίκος Μπουντούρης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Γιώργος Σιγάλας θα αναμετρηθούν με το σύλλογο αποφοίτων των εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα σε ένα αγώνα με «νικητή» τη φιλανθρωπία.

Ο αγώνας διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαΐου στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του 1ου αθλητικού κέντρου Γέρακα. Θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν και να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια, όλοι οι φίλοι του αθλητισμού, μαθητές και γονείς με το συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν γνωστά ονόματα από το αθλητισμού και του πολιτισμού. Μάλιστα, χρέη προπονητή της ομάδας των αποφοίτων θα εκτελέσει ο Μανώλης Ζαχαράκης. Τις ομάδες θα υποδεχθεί η Άννα Πρέλεβιτς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.