Αφιερωμένη στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου ήταν η 23η αγωνιστική της Super League, που στηρίζει τον αγώνα της «Φλόγας» και της «Λάμψης», των δύο συλλόγων γονέων, των οποίων τα παιδιά πάσχουν από κακοήθη νοσήματα.

Με επιστολή τους προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος οι δύο σύλλογοι ευχαριστούν τη Super League για τη στήριξή της και στέλνουν έναν μήνυμα ζωής: ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί.

«Ήταν ιδιαίτερη η χαρά και η συγκίνηση μας αντικρίζοντας, τα μηνύματα των Συλλόγων μας στις φανέλες όλων των ομάδων της 23ης Αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Νιώσαμε πως είχαμε γι’ άλλη μια φορά τη δυνατότητα να στείλουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στα παιδο-ογκολογικά μας τμήματα. Αισθανθήκαμε πως δεν είμαστε μόνοι μας σ’ αυτή τη σκληρή δοκιμασία της ζωής μας, στον αξιοπρεπή αγώνα μας πλάι στα παιδιά μας που δίνουν το δικό τους μοναδικό αγώνα ζωής.

Στείλατε έτσι μαζί μας το μήνυμα στο ευρύ κοινωνικό σύνολο πως ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί, ένα μήνυμα που σηματοδοτεί την πορεία μας και ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου), για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντας την κοινωνική φυσιογνωμία του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, σταθήκατε στο πλευρό μας!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευκαιρία αυτή που μας δώσατε να προβάλουμε μ’ ένα τόσο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο το έργο ύπαρξης και δράσης των Συλλόγων μας» αναφέρουν οι σύλλογοι στην επιστολή τους.