Το πρόγραμμα της Formula 1 λέει γκραν πρι στην Αυστρία την Κυριακή (10/7), με τον Μαξ Φερστάπεν να είναι αυτός που θα ξεκινήσει από την 1η θέση, αφού στον αγώνα Σπριντ που έγινε σήμερα Σάββατο (9/7) ήταν αυτός που πήρε τη νίκη, με τους δύο οδηγούς της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, να τερματίζουν στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.

Μπορεί σε κάποιους αγώνες Σπριντ να έχουμε δει ανατροπές, αλλά αυτή τη φορά όλα κύλησαν ήρεμα, με τον Φερστάπεν να ξεκινάει από την 1η θέση και να παραμένει σε αυτή, παίρνοντας τη νίκη και την pole position για το κυριακάτικο γκραν πρι.

Ο Λεκλέρ με Ferrari ήταν αυτός που τον πίεζε και προσπαθούσε να τον προσπεράσει αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας μάλιστα κάποια στιγμή τη 2η θέση από τον ομόσταυλο Σάινθ, για να την ξαναπάρει στη συνέχεια και να παραμείνει εκεί ως το τέλος.

Νίκη, επομένως, για τον Φερστάπεν που παίρνει 8 βαθμούς και την pole position για την Κυριακή, για να γίνει έτσι σαφές, αν και δεν υπήρχαν αμφιβολίες, ότι αυτός είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα στον αγώνα Σπριντ στην Αυστρία…

Τα αποτελέσματα στον αγώνα Σπριντ της Formula 1 στην Αυστρία