Είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και τώρα είναι και το φαβορί για την κατάκτησή του, αφού αύξησε τη διαφορά. Ο Μαξ Φερστάπεν, για τον οποίο ο λόγος, ήταν εκπληκτικός στο Μεξικό και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, διευρύνοντας το προβάδισμά του έναντι του Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τη 2η θέση. Όσο για την 3η, πήγε στον ομόσταυλο του Φερστάπεν, τον άλλο οδηγό της Red Bull Racing, Σέρχιο Πέρεζ.

Ο αγώνας είχε αλλαγές από το ξεκίνημά του, σε σχέση με τη σειρά που προέκυψε στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, αφού ο Ρικάρντο χτύπησε από πίσω τον Μπότας που είχε την pole position και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσει θέσεις, ενώ ο Φερστάπεν κατάφερε να στρίψει πρώτος, αφήνοντας πίσω του τον Χάμιλτον.

Ο οδηγός της Red Bull ήταν αλάνθαστος και σε συνδυασμό με την άψογη τακτική της ομάδας του είδε πρώτος την κατρό σημαία και πλησίασε κι άλλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Χάμιλτον να μένει στη 2η θέση και τον Πέρεζ να παίρνει την τρίτη, επιβεβαιώνοντας έτσι την πολύ καλή μέρα της ομάδας του.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης 10άδας, πήγαν κατά σειρά στους Γκασλί, Λεκλέρ, Σάινθ, Φέτελ, Ράικονεν, Αλόνσο και Νόρις.

Τα αποτελέσματα του μεξικάνικου Γκραν Πρι…