Μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στο νέο Opel Corsa, ήταν η 19η Φεβρουαρίου.

Ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann παρέλαβε την διάκριση AUTOBEST 2015 από τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής Dan Vardie στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Το νέο μικρό αυτοκίνητο της Opel επικράτησε του ανταγωνισμού των Hyundai i20, Skoda Fabia και Citroën C4 Cactus κυρίως λόγω της εξαιρετικής σχέσης τιμής/επιδόσεων και κατέκτησε τον τίτλο «Best Buy Car of Europe for 2015».

Μιλώντας εκ μέρους της επιτροπής, τα μέλη της οποίας προέρχονται από 15 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, ο πρόεδρος Dan Vardie πρόσθεσε: «Το νέο Corsa αποδείχτηκε ένα θαυμάσιο μικρό αυτοκίνητο. Όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής πρόσεξαν τα επιχειρήματα που έκαναν το νέο Opel “The Best Buy Car of Europe in 2015″».

Επιφανείς προσκεκλημένοι από το χώρο των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής παρευρέθηκαν στο γκαλά του Ζάγκρεμπ στο οποίο παρουσιάστρια ήταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια Mila Elegovic.

Το βραβείο AUTOBEST είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και χαίρει υψηλής εκτίμησης σε μία αγορά που απαριθμεί περίπου 300 εκατομμύρια κατοίκους.