Η Ford Ελλάς ανακοίνωσε το καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus, με το οποίο η αγορά όλων των διαθέσιμων εκδόσεων των νέων Puma και Kuga καθίσταται πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ.

Συγκεκριμένα, η απόκτηση των νέων Puma και Kuga συνοδεύεται από ένα νέο, επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance, το οποίο προσφέρει σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 3,49%,σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος 3 μηνών για την πληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος χάριτος δεν επιβαρύνει σε τίποτα, καθώς η εταιρία καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τους τόκους της εν λόγω περιόδου.

Το Hybrid Bonus, εκτός από ανταγωνιστικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος, προβλέπει μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος ευέλικτη αποπληρωμή του δανείου σε 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις.

Αποκλειστικά για το νέο Puma, το προωθητικό πρόγραμμα προβλέπει την δωρεάν παροχή εξοπλισμού αξίας έως 868€ που, ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνει τον  αυτόματο κλιματισμό, τους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, το σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το σύστημα  υποβοήθησης στάθμευσης (Auto Park Assist).

Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον δωρεάν την πρώτη συντήρηση του νέου αυτοκινήτου στο επίσημο δίκτυο της μάρκας.

Τέλος, η Ford Motor Ελλάς, διαθέτει στα πλαίσια του προγράμματος, τα Puma και Kuga με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.