«Διέρρευσαν» οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Subaru Impreza WRX STI, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ, ενώ θα φέρει ένα δυναμικό σπορ body kit και θα τροφοδοτείται πιθανότατα από έναν 2,5 λτ. 300 ίππων!

Όπως είχαμε επισημάνει και χθες, το νέο Subaru Impreza WRX STI είναι προ των πυλών καθώς θα γίνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ σε λίγες μέρες. Τώρα λοιπόν, δημοσιοποιήθηκαν και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του, που αποκαλύπτουν το νέο ιαπωνικό σπορ μοντέλο, το οποίο διαθέτει ένα ιδιαίτερα «αγωνιστικό» στιλ -όπως μας συνηθίζει η φίρμα- με τη μεγάλη πτέρυγα πίσω και τις χαρακτηριστικές επιχρυσωμένες ζάντες αλουμινίου, τον αεραγωγό στο καπό και τα σπορτιφ πλαϊνά μαρσπιέ. Επίσης, το νέο WRX STI θα φέρει στο πίσω μέρος έναν νέο διαχύτη με ενσωματωμένες δύο διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης στις άκρες του και βέβαια τα λογότυπα της έκδοσης σε ευδιάκριτα σημεία.

Μηχανικά τώρα, αναμένεται σύμφωνα με τις φήμες, να εφοδιαστεί με έναν 2,5 λτ. turbo 4κύλινδρο κινητήρα, που θα παράγει 300 ίππους και 393 Nm ροπής, ενώ θα συνδυάζεται με κίνηση –παραδοσιακά- και στους 4 τροχούς.

Πηγή: autotriti.gr