ΣΕΑΑ: Θα δοθούν κίνητρα στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων εκτιμά ότι δεν θα γίνουν αποσύρσεις βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων


AUTO
21:56
06/11/2019
ΣΕΑΑ: Θα δοθούν κίνητρα στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων
3
loading

Κίνητρα στην αγορά και στη χρήση αυτοκινήτων αναμένεται να δοθούν μόνο στα οχήματα χαμηλών εκπομπών, δηλαδή μόνο στα ηλεκτρικά, επισημαίνει με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων. Παράλληλα δε, τονίζει ότι δεν αξιολογούνται μέτρα απόσυρσης και δεν σχεδιάζονται κίνητρα αγοράς για τις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοκινήτων, όπως είναι αυτά της βενζίνης ή του πετρελαίου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τέλος, επισημαίνει ότι η πολιτεία ενδέχεται να αφαιρέσει ορισμένες προσαυξήσεις στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, προκειμένου να εισαχθούν νεώτερα οχήματα, όμως παράλληλα θα θέσει αυστηρούς κανόνες για την προστασία του καταναλωτή και την πάταξη της λαθρεμπορίας (διασταυρώσεις ΦΠΑ κλπ).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Giorgis

  "Κίνητρα στην αγορά και στη χρήση αυτοκινήτων αναμένεται να δοθούν μόνο στα οχήματα χαμηλών εκπομπών, δηλαδή μόνο στα ηλεκτρικά, επισημαίνει με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων." Ο Σύνδεσμος δεν έχει ιδέα μάλλον τι είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ε? Δεν είναι χαμηλών εκπομπών αλλά μηδενικών εκπομπών ρε παλικάρια. Δεν έχει κρυμμένη γεννήτρια κάτω από το καπό και κάποια κρυφή εξάτμιση. Ανοίξτε ένα να το δείτε πριν βγάλετε και ανακοινώσεις που σας εκθέτουν.

 2. avatar δηλαδη

  Θες δε θες και να θες πως να παρεις ενα ηλεκτρικο που εχει περισσοτερα χρηματα,και καλα τα ηλεκτρικα απο υποδομη τι εχει ποτε θα γινει,σαν το φυσικο αεριο που σε ολη την αττικη εχει 5 πρατηρια εδω και κατι χρονια ρε φτιαχτε υποδομες και μετα τα δωρα αντε πια με την ανοργανοσια σας ,ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  1. avatar Giorgis

   Θα τα πάρουν όσοι θέλουν να έχουν μικρότερο κόστος κτήσης γιατί δεν τους περισσεύουν λεφτά για πέταμα σε καύσιμα και σέρβις. Υποδομή υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Παντού υπάρχουν πρίζες και μπαίνουν εύκολα κι άλλες. Μόνο οι ταχυφορτιστές στις εθνικές είναι λίγο πιο δύσκολο να μπουν αλλά και πάλι πολύ ευκολότερο από πρατήριο καυσίμων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει