Για πρώτη φορά, στο φεστιβάλ του Coronation, στις 11-14 Ιουλίου, που διοργανώνεται στους κήπους του Μπάκιγχαμ, θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να δουν από κοντά τις λιμουζίνες της Bentley.

Εκεί λοιπόν, θα εκτεθεί η βασιλική λιμουζίνα της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία κατασκευάστηκε ειδικά το 2002, για τον εορτασμό των 50 χρόνων ενθρόνισής της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κατασκευάστηκε στα μέτρα της (με ειδικό μοντέλο) και με τη δυνατότητα οι πόρτες να ανοίγουν 90 μοίρες για την προβλεπόμενη ορθή βασιλική είσοδο και έξοδο από τη λιμουζίνα.

Παράλληλα, θα υπάρχει και μια Bentley Mulsanne, ώστε όσοι προσέλθουν να αισθανθούν άμεσα τη χλιδή των αυτοκινήτων της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας και συνδυάζει την αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα, την προηγμένη τεχνολογία και την υψηλή αισθητική του εσωτερικού, για το οποίο απαιτούνται 200 ώρες εργασίας.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι, καθ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα υπάρχουν τεχνίτες και διακοσμητές της εταιρείας, οι οποίοι θα επιδεικνύουν τον τρόπο δουλειάς τους και θα αποκαλύπτουν τα μυστικά κατασκευής του πολυτελούς εσωτερικού των Bentley.

Θα παρουσιαστούν όλες οι εργασίες και οι λεπτομέρειες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της καμπίνας, από τα δερμάτινα καθίσματα (με 24 επιλογές χρωμάτων), μέχρι τις ξύλινες επενδύσεις.

Πηγή: autotriti.gr