Ανάκληση Mercedes Sprinter για έλεγχο στην «κλειδαριά» του καπό κινητήρα

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το θέμα


AUTO
15:24
23/10/2019
Ανάκληση Mercedes Sprinter για έλεγχο στην «κλειδαριά» του καπό κινητήρα
loading

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων Mercedes στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης ελαφρών φορτηγών μοντέλου Sprinter.

Η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει 141 οχήματα, παραγωγής ετών 2018 και 2019, στα οποία διαπιστώθηκε ότι ο έλεγχος της βιδωτής σύνδεσης της επάνω κλειδαριάς του καπό κινητήρα δεν είχε τεκμηριωθεί με αξιόπιστο τρόπο. Εάν η βιδωτή σύνδεση δεν έχει πραγματοποιηθεί σωστά, ενδέχεται -σε εξαιρετική περίπτωση και ανάλογα με την ταχύτητα, την κατάσταση του οχήματος και το φορτίο- να ανοίξει το καπό του κινητήρα κατά την οδήγηση. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να ελεγχθεί η σύνδεση της κλειδαριάς του καπό και, εάν χρειαστεί, να συσφιχθεί σωστά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμμή εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει