Πιο πιθανό από ποτέ το νέο Toyota Supra

Στόχος ένα όχημα εκρηκτικών επιδόσεων


AUTO
21:52
13/06/2013
Πιο πιθανό από ποτέ το νέο Toyota Supra
1
loading

Σύμφωνα με ανώτατα στελέχη της Toyota, υπάρχουν αρκετές πιέσεις ως προς το λανσάρισμα ενός νέου σπορ αυτοκινήτου, με τα χαρακτηριστικά του διαχρονικού Supra.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο θα πρέπει να είναι ένα αυτοκίνητο εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων, αντάξιο του προκατόχου του και φυσικά να μην συμπίπτει με το δημοφιλές GT 86, καθώς «κάτι τέτοιο θα ήταν ανώφελο».

Και συνεχίζουν αναφέροντας πως «αυτό αποτελεί την προσωπική επιθυμία, ωστόσο η τελική απόφαση θα είναι προϊόν συλλογικής ανάλυσης και σκέψης».

Να σημειωθεί ότι BMW και Toyota είχαν συμφωνήσει στην από κοινού ανάπτυξη ενός σπορ αυτοκινήτου τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει στον ακριβή τύπο μοντέλου. Με αυτό ως βάση, οι υπεύθυνοι της Toyota που θα ηγηθούν των διαπραγματεύσεων με την BMW, θα κινηθούν προς την κατεύθυνση που δείχνει ένα νέο Supra.

Πηγή: Autotriti.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar kiekeboe

    Ναι όμορφο ,κουκλι,εργαλείο....... τι να το καμω όμως που ο μόνος που θα το κυκλοφοραει θα νε ο αλρλβανιτης κληρονομος γιος του τάδε κοτζαμπαση ραγια που χει το μισό Σεσι παιανια και Κορωπι ;;; Θα κλαίνε και τα κοριτσοπουλα ´ ας είχαμε έναν τέτοιο γαμπρό ´ σαν μαρσαρει στις πλατείες το τουρμπισιο του...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει