Μετά την ανακοίνωση της Mini ότι τα δύο μοντέλα της Countryman και Paceman θα διατίθενται και με τετρακίνηση, έρχονται και τα νέα στιλιστικά πακέτα εξοπλισμού John Cooper Works (Exterior, Interior, Chili), τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις εκδόσεις και θα προσδίδουν ακόμη πιο σπορτίφ διάθεση και «αγωνιστικές» πινελιές, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στο εσωτερικό.

Αναλυτικότερα, το πακέτο των εξωτερικών αλλαγών περιλαμβάνει σπορ ρυθμίσεις ανάρτησης, 18άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ για τα Cooper S και Cooper SD θα υπάρχει επιπλέον αεροδυναμικό κιτ, που περιλαμβάνει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, με ενσωματωμένους αεραγωγούς για την ψύξη των φρένων, ειδικά μαρσπιέ, πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και δύο εξατμίσεις, μαύρες και άσπρες ρίγες στο αμάξωμα, ανθρακί ράγες οροφής και μαύρους σπορ καθρέπτες.

Τώρα στο εσωτερικό, οι αλλαγές αφορούν στα σπορ καθίσματα με νέα υφάσματα, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια πολλαπλών επιλογών και μία ανθρακί επένδυση οροφής.

Τέλος, το πακέτο Chili θα προσφέρει επιπλέον, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες βροχής, αυτόματο κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδιού, σπορ καθίσματα με δέρμα και ύφασμα, περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, ρύθμιση καθ’ ύψος για το κάθισμα του συνοδηγού και βελούδινα πατάκια.

Όλα αυτά, η Mini επιβεβαίωσε ότι θα είναι διαθέσιμα μέσα στο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα, από τον Ιούλιο, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές.

Πηγή: autotriti.gr