Στηv Διεθνή Έκθεση της Γενεύης 2019 το Groupe Renault

Παγκόσμια πρώτη των νέων Clio και Twingo


AUTO
20:46
28/02/2019
Στηv Διεθνή Έκθεση της Γενεύης 2019 το Groupe Renault
loading

Η Renault παρουσιάζει το νέο Clio, την 5η γενιά του πιο εμβληματικού της μοντέλου, με 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του. Από το 1990 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το Clio έγινε το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο του Groupe Renault παγκοσμίως, κατακτώντας την κορυφή της κατηγορίας του συνεχώς από το 2013, αλλά και καταφέρνοντας να γίνει το πιο αγαπητό γαλλικό αυτοκίνητο.

Σχεδιασμένο με βάση τη φιλοσοφία της Renault που ενσαρκώνεται στο δίπτυχο «Εξέλιξη και Επανάσταση», το νέο Clio ανατρέπει τα δεδομένα.

Ο σχεδιασμός του εξωτερικού έχει εξελιχθεί ώστε να αποπνέει μεγαλύτερη ωριμότητα, ενώ το εσωτερικό του είναι πλήρως ανασχεδιασμένο. Με πιο ανάγλυφες γραμμές και πιο επιβλητικό εμπρός μέρος, το νέo Clio είναι πιο δυναμικό και μοντέρνο. Μέσα, η επαναστατική διάθεση είναι ξεκάθαρη. Το σχεδιασμένο από λευκό χαρτί εσωτερικό, είναι εμπνευσμένο από τις μεγαλύτερες κατηγορίες, τόσο αναφορικά με την ποιότητα που προσφέρει, όσο και σχετικά με τις διαθέσιμες τεχνολογίες του.

Το νέο Clio θα είναι το πρώτο μοντέλο του Groupe που θα εφοδιάζεται με τον υβριδικό κινητήρα E-Tech, που βασίζεται σε τεχνολογίες εξελιγμένες από την μάρκα.

Εξοπλισμένο με πλήρη γκάμα από καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης, είναι πρωτοπόρος στον εκδημοκρατισμό των συστημάτων που επιτρέπουν την αυτόνομη οδήγηση στα αυτοκίνητα πόλης.

Νέο Twingo

Το νέο Twingo εκμοντερνίζεται, φρεσκάροντας την αισθητική του. Εσωτερικά και εξωτερικά προσφέρει περισσότερες επιλογές customization, ενώ επωφελείται και από τις πιο σύγχρονες καινοτομίες στο πεδίο της συνδεσιμότητας, αποτελώντας, πλέον, ενεργό κομμάτι του νέου οικοσυστήματος Renault Easy Connect.

Dacia

Η Dacia, μετά από μια χρονιά ρεκόρ, θα είναι παρούσα στη Γενεύη με νέες εκδόσεις και νέες χρωματικές επιλογές για τα δημοφιλή Duster, Sandero & Sandero Stepway.

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει