Ο πρώην πιλότος Formula 1, David Coulthard, είναι έτοιμος πλέον να «κρεμάσει» τα αγωνιστικά του γάντια, αφού τρέξει και στον τελευταίο αγώνα DTM αυτό το Σαββατοκύριακο στο Hockenheim.

O David Coulthard αγωνίστηκε σαν πιλότος της Formula 1 και έχει ρόλο σχολιαστή για τους αγώνες της Formula 1 στο κανάλι του BBC, ενώ εδώ και 3 χρόνια τρέχει στο γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού (DTM). Ο Σκοτσέζος, μετά από 3 χρόνια παραμονής του στο DTM αποφάσισε να αποχωρήσει από το άθλημα και να ασχοληθεί με τις «εκτός πίστας» εργασίες του και φυσικά με την οικογένειά του. Ο τελευταίος αγώνας που θα λάβει μέρος ως αγωνιζόμενος είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στο Hockenheim και είναι κάτι που ανυπομονεί να συμβεί.

Ο 41χρονος οδηγός αναφέρει πως η φετινή αγωνιστική σεζόν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά ανυπομονεί για τον αγώνα του Σαββατοκύριακου, μιας και είναι ο τελευταίος για τον ίδιο. Ο Coulthard σταμάτησε να αγωνίζεται στη Formula 1 από το 2008, μετά από μια 15ετή παραμονή του στις ομάδες της Williams, McLaren και Red Bull κατάφερε να κερδίσει συνολικά σε 13 αγώνες.

Πηγή: Autotriti.gr