Ανάκληση μοτοσικλετών μάρκας Honda, τύπου NC700X / NC700D Integra για έλεγχο και, αν απαιτείται, αντικατάσταση των πλευρικών πλακιδίων της αλυσίδας μετάδοσης κίνησης πραγματοποιείται από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά 267 μοτοσικλέτες, παραγωγής από 25 Σεπτεμβρίου 2011 έως 19 Ιουλίου 2012, στα οποία εξαιτίας της διαδικασίας θερμικής επεξεργασίας των πλευρικών πλακιδίων της αλυσίδας μετάδοσης κίνησης από συγκεκριμένο προμηθευτή, ενδέχεται (τα πλακίδια) να υποστούν θραύση και κατ΄ επέκταση να προκαλέσουν σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης κίνησης.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της HONDA για να γίνει έλεγχος και, αν απαιτείται, αντικατάσταση της αλυσίδας μετάδοσης κίνησης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις
, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483784 και 624 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.