Είναι από τις περιπτώσεις που συναντάμε συχνά σε χώρους στάθμευσης. Παντού υπάρχει άλλωστε ένας «έξυπνος» που αφήνει το αυτοκίνητό του όπως να ‘ναι πιάνοντας δύο θέσεις. Μπορεί να συμβαίνει είτε λόγω βιασύνης, είτε λόγω ανάγκης, είτε λόγω ηλιθιότητας.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη σε ένα πάρκινγκ κάπου στη Μεγάλη Βρετανία και έγινε θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διχάζοντας τους χρήστες.

Ο οδηγός μιας BMW M που δεν ήθελε να στριμώξει το αυτοκίνητό του δίπλα σε άλλα υπό το φόβο ότι μπορεί να του το σημαδέψουν, έπιασε δυο θέσεις, παρκάροντας στη μέση. Υπάρχει ωστόσο μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο εν λόγω οδηγός πλήρωσε και για τις δύο θέσεις που έπιασε, όπως μαρτυρούν τα δύο εισιτήρια που φαίνονται μπροστά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Facebook και προκάλεσαν διάφορες αντιδράσεις διχάζοντας τους χρήστες. Αρκετοί ήταν εκείνοι που πήραν το μέρος του οδηγού, από τη στιγμή που «πλήρωσε και για τις δύο θέσεις».

«Πλήρως αποδεκτό. Λόγω όσων γέμισαν με βαθουλώματα τις πόρτες μου», έγραψε η Vanessa Gleeson, ενώ ο χρήστης Joe Ro σημείωσε: «Δίκαιο υποθέτω, αλλά αν έψαχνα για χώρο στάθμευσης και έβλεπα πως είχε πιάσει δύο ακόμα θα κλώτσαγα το αυτοκίνητό του».

Κάποιοι άλλοι πιο παρατηρητικοί, στάθηκαν στο γεγονός πως τα οχήματα που βρίσκονται εκατέρωθεν της BMW δεν είναι σωστά παρκαρισμένα. Οι τροχοί του μαύρου SUV πατούν πάνω στη λευκή γραμμή, ενώ το τροχόσπιτο δεν είναι σε ευθεία. Υπό αυτές τις συνθήκες, σημειώνουν, δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να παρκάρει τη BMW του σε μια θέση.