Το πώς αντιλαμβάνεται κανείς το ωραίο είναι υποκειμενικό. Θέμα γούστου, που λέμε. Μόνο που η συγκεκριμένη περίπτωση κάθε άλλο παρά… πεντάμορφη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ένα συνεργείο στην πρωτεύουσα της Ουγκάντα, Καμπάλα, που ασχολείται κυρίως με το αμάξωμα πειραματίστηκε πάνω σε μια Toyota Celica, δημιουργώντας αυτό το «τέρας» που φέρνει σε κροκόδειλο.

Δύσκολα αντιλαμβάνεται κανείς τι ακριβώς είχαν οι μάστορες στο μυαλό τους, γεμίζοντας το αμάξωμα με αεροτομές από φάιμπεργκλας.

Το θέαμα είναι αν μη τι άλλο αποκαρδιωτικό, καθώς το όχημα κάθε άλλο παρά την ένδοξη Celica θυμίζει. Το περίεργο βέβαια είναι ότι το όχημα δεν αποτελεί απλά εκθεσιακό κομμάτι, αλλά βρίσκεται προς πώληση, με το συνεργείο να ζητά περί τα 10.000 δολάρια!

Το εν λόγω συνεργείο άνοιξε το 2014 και είναι το πρώτο αυτού του είδους που αναλαμβάνει να αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση των αυτοκινήτων.

Για τον ιδιοκτήτη του, Γκόντφρι Ναμούνιε το συνεργείο αυτό «αποτελεί όνειρο που έγινε πραγματικότητα» και όχι απλά δουλειά. Λέει μάλιστα πως αποφάσισε να το ανοίξει έχοντας επηρεαστεί από την εκπομπή «Pimp My Ride» του MTV.

Το κόστος για μια μετατροπή του αμαξώματος μπορεί να φτάσει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τα 3.200 δολάρια, ενώ οι πελάτες του συνεργείου είναι κυρίως επιχειρηματίες, τοπικές διασημότητες και πάστορες!