Η αναβίωση ενός θρυλικού ονόματος, η σχεδίαση που δημιουργεί ένα σαγηνευτικό πεντάθυρο αυτοκίνητο, η κορυφαία τεχνολογία και η πολυτέλεια που αποπνέει η φιλόξενη καμπίνα, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν την Giulietta να ξεχωρίζει.

Από 120 έως 235 hp
Η Giulietta είναι το μόνο αυτοκίνητο της κατηγορίας του που συνδυάζει επιδόσεις, οικονομία και άνεση με τόση μαεστρία.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε δύο βενζινοκινητήρες τούρμπο 1.4 120hp και 1.4 Multiair 170 hp, και δύο μοτέρ τούρμπο ντίζελ, 1.6 και 2.0 λίτρα με ισχύ 105 και 170 ίππων αντίστοιχα.

Επίσης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ή σε αυτόματο διπλού συμπλέκτη TCT. Για όσους αναζητούν το απόλυτο σε επιδόσεις, υπάρχει η κορυφαία έκδοση QV, με 235 ίππους και τον 1.75 TBi κάτω από το καπό.

Νέος κινητήρας βενζίνης 1.4 TB 105hp
Θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους αγοραστές να απολαύσουν μια Giulietta, η Alfa Romeo διεύρυνε την γκάμα με μια νέα έκδοση, κατεβάζοντας τον πήχη της τιμής.

Η νέα Giulietta 1.4 TB 105 hp Progression (προτεινόμενη τιμή 18.900 ευρώ) αποδίδει 105 ίππους, αλλά και 21,0 kgm ροπής, τιμή ακριβώς ίδια με αυτή της δυνατότερης 1.4 TB των 120 ίππων. H κατανάλωση των 6,4 lt/100 km σε μικτό κύκλο, δεν την εμποδίζει να πετυχαίνει επιδόσεις που αρμόζουν σε μια πραγματική Alfa: 0-100 km/h σε 10,6” και τελική ταχύτητα 186 km/h.

Η Alfa Romeo λανσάρει επίσης το νέο επίπεδο εξοπλισμού Super, που τοποθετείται ανάμεσα στη βασική Progression και στην πλουσιοπάροχη Distinctive. Η Giulietta Super διαθέτει μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό, έξι αερόσακους, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα και σπορ ζάντες αλουμινίου16”. Το σύστημα ελέγχου ευστάθειας VDC, το ηλεκτρονικό διαφορικό e-Q2 και το σύστημα D.N.A. είναι φυσικά στάνταρ, όπως σε κάθε Giulietta. Η Alfa Romeo Giulietta Super διατίθεται στους κινητήρες 1.4 TB 120 hp, 1.4 Multiair 170 hp και 1.6 JTDM-2 105 hp.

Διαλέγοντας μια Alfa
Στην εποχή μας όμως, το σπουδαιότερο είναι η ευκολία με την οποία μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να αποκτήσει οποιαδήποτε έκδοση της Giulietta. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας Alfa Gain, που λειτουργεί στο επίσημο site της Alfa Romeo (www.alfaromeo.gr) είτε μέσω του επίσημου δικτύου των αντιπροσώπων της. Ειδικά μέσω της υπηρεσίας Alfa Gain, o υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ετοιμοπαράδοτες MiTo ή Giulietta, πολύ καλά εξοπλισμένες και με κορυφαία σχέση τιμής/αξίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει όφελος έως 3.000 ευρώ. Επιπλέον ευκολία αποτελεί και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 4,95%, μέσω της FGA Bank, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής έως και σε 72 δόσεις και με 0% προκαταβολή.