Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 οι εταιρείες FMS και Kia Motors έδωσαν μια νέα διάσταση στη γεμάτη ένταση και πάθος προσπάθεια των δύο «αιωνίων» αντιπάλων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την επικράτηση στο Πρωτάθλημα Basket League.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο 12.000 θεατών η FMS, επίσημος συνεργάτης της Kia και επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το 2013, που δραστηριοποιείται στην περιοχή του ΑΓ. Ι. Ρέντη, παρουσίασε τα νέα μοντέλα της Kia για πρώτη φορά στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Οι θεατές του αγώνα, εκτός των αγαπημένων τους παικτών, μπόρεσαν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της εταιρείας, πιο αναλυτικά, το νέο SUV Sportage, το ξεχωριστό σε εμφάνιση Soul καθώς και το νέο Rio, τον πρωταγωνιστή της Kia στην B κατηγορία. Τα μοντέλα αυτά αποτέλεσαν τον πρωταγωνιστή δίπλα από το παρκέ, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων τα «έδωσαν όλα».

Συνδυαστικά, στο ημίχρονο της αναμέτρησης διοργανώθηκε διαγωνισμός ευστοχίας σε βολές. Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν μια οδηγική εμπειρία για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με το ολοκαίνουργιο Soul και διαμονή για 2 άτομα στο πολυτελές Ξενοδοχείο Elafivolia Arachova Resort.

Η εταιρεία FMS, χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και αποκλειστικός προμηθευτής αυτοκινήτων των παικτών της ομάδας, διαθέτει ολοκληρωμένο συγκρότημα εξυπηρέτησης Kia.

Στις εγκαταστάσεις της FMS, επί της οδού Καναπιτσέρη 15 (πρώην Λ. Κηφισού 147), λειτουργεί σύγχρονος εκθεσιακός χώρος που δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να περιηγηθούν και να οδηγήσουν ένα από τα μοντέλα της πλήρως ανανεωμένης γκάμας της Kia. Παράλληλα, οι καταναλωτές, μετά την αγορά, μπορούν να απολαμβάνουν υψηλών προδιαγραφών τεχνική εξυπηρέτηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνεργείου και φανοβαφείου της εταιρείας.

Η συνολική επένδυση της FMS για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων, τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού της ξεπερνά τα 2 εκατ. Ευρώ σε μια εποχή που οι επενδύσεις στην Ελλάδα είναι από ανύπαρκτες έως λιγοστές.

Οι φίλαθλοι των ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκ νέου τα νέα μοντέλα της Kia την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος κατά σειρά αγώνας μεταξύ των «αιωνίων» στο ΣΕΦ.

ολυ2 ολυ3

Νίκος Τσάδαρης