Η Hyundai Motor ανακοίνωσε το όνομα του νέου B-SUV της εταιρίας, του Hyundai Kona, που θα είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας SUV της μάρκας στην Ευρώπη, μαζί με τα Grand Santa Fe, Santa Fe και Tucson. Το Kona διαθέτει χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο ζωής των σύγχρονων πελατών.

Το νέο Kona είναι ένα σημαντικό ορόσημο στη διαδρομή της Hyundai για να γίνει η μεγαλύτερη ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη έως το 2021 λανσάροντας 30 νέα μοντέλα.

Με θεμέλιο την αξιοπιστία των SUVs της και με περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια πωλήσεις από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς Santa Fe, το 2001, όλα δείχνουν ότι το Kona θα είναι ένα πραγματικό SUV.

Το όνομα Kona συνεχίζει τη στρατηγική ονομασία των SUVs της Hyundai και προέρχεται από την περιοχή Kona στο μεγάλο νησί της Χαβάης. όπου η ενέργεια και ο μοναδικός τρόπος ζωής του νησιού ταιριάζει με το δυναμικό χαρακτήρα το νέου Hyundai Kona, του οποίου τα γονίδια SUV, η προηγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά ενισχύουν την επιδίωξη της μάρκας να προσελκύσει νέους πελάτες.

Περισσότερες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον.

Νίκος Τσάδαρης