Την άποψή του για το τελευταίο γκραν πρι στην πίστα της Βαλένθια, εξέφρασε ο Κέισι Στόνερ. Ο Αυστραλός αναβάτης τόνισε πως θα είναι δύσκολο για όλους να επιστρέψουν στην πίστα, ύστερα από τον τραγικό θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι στην Μαλαισία.

«Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στους αγώνες, ύστερα από το τραγικό δυστύχημα του Μάρκο στην Σεπάνγκ, αλλά νομίζω πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον τιμήσουμε», ήταν τα λόγια του Στόνερ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Όλοι ξέρουμε πως συμμετέχουμε στους αγώνες και ρισκάρουμε, ακόμη και αν συγκριτικά με το παρελθόν έχουμε περισσότερη ασφάλεια, δυστυχώς δυστυχήματα συνεχίζουν να συμβαίνουν. Οι σκέψεις μου βρίσκονται στην οικογένεια του και ελπίζω πως θα τα καταφέρουν αυτή τη δύσκολη περίοδο», συμπλήρωσε.

Το «καγκουρό» έχει ήδη κατακτήσει το δεύτερο Παγκόσμιο πρωτάθλημα , για το οποίο ανέφερε πως η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά.

«Ο αγώνας στην Βαλένθια σηματοδοτεί και το τέλος μιας πολύ καλής σεζόν για εμάς. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αυστραλία, επικεντρωθήκαμε στο 2012. Στην Βαλένθια θα προσπαθήσουμε προσφέρουμε καλό σόου για όσους βρεθούν εκεί, αλλά και για τη μνήμη του Μάρκο».

Πηγή: sportfm.gr