Η BMW στηρίζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός διεξάγεται την Κυριακή


AUTO
15:24
11/11/2016
Η BMW στηρίζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
loading

Από το 2013, το BMW Group Hellas στηρίζει ενεργά τις αξίες του Κλασικού Αθλητισμού και το έργο του ΣΕΓΑΣ που συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, διεξάγεται την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου και χιλιάδες δρομείς αναμένεται να κατακλύσουν το κέντρο της πόλης.

Ως επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για τρίτη συνεχή χρονιά, η BMW Hellas θα παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των διοργανωτών και τη φιλόδοξη προσπάθεια των αθλητών.

Το νέο ηλεκτρικό i3 (94 Ah) με αυξημένη αυτονομία έως 300 χλμ που δεν εκπέμπει ρύπους, θα συνοδεύει τους πρώτους δρομείς από το σημείο εκκίνησης στο Μαραθώνα. Το στόλο θα πλαισιώνουν τα νέα plug-in hybrid μοντέλα της σειράς iPerformance (225xe Active Tourer, 330e και Χ5 xDrive 40e) εξυπηρετώντας τις ανάγκες μετακίνησης του ΣΕΓΑΣ.

Τα νέα μοντέλα iPerformance βελτιστοποιούν την εξοικονόμηση ενέργειας και τις επιδόσεις μέσω της συνδυαστικής λειτουργίας ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης κι ενός ηλεκτροκινητήρα. Έχοντας παραδώσει πάνω από 100.000 ηλεκτρικά και plug-in hybrid οχήματα σε όλον τον κόσμο τα τελευταία τρία χρόνια, το BMW Group συνεχίζει, διαμορφώνοντας το παρόν και το μέλλον της εξατομικευμένης βιώσιμης μετακίνησης.

Εκτός από την παραχώρηση οχημάτων, η BMW θα συμμετέχει και φέτος σε όλους τους αγώνες δρόμου του Αυθεντικού Μαραθωνίου με τη BMW Team. Η ομάδα που αριθμεί πάνω από 150 μέλη (αποτελούμενη από εργαζόμενους της εταιρίας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας) προπονείται συστηματικά κάθε εβδομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο υπό την επίβλεψη της διακεκριμένης προπονήτριας και πρωταθλήτριας Μαραθωνίου και Αγώνων Δρόμου, Μαρία Πολύζου.

Την Κυριακή, οι συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι στον Αυθεντικό Μαραθώνιο θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της BMW στο «Χωριό των Χορηγών». Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένους διατροφολόγους και γυμναστές για θέματα υγείας, διατροφής και άσκησης. Δίπλα στο νέο i3 (94 Ah), θα μπορούν να κάνουν προσωπική αξιολόγηση σύστασης σώματος με μία νέα και μοναδική στην Ελλάδα συσκευή και να δοκιμάσουν πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης, όπως με τον οικολογικό διάδρομο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

mbwmarth1 mbwmarth2

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει