Δύο νέα χρώματα για το CBR 600RR του 2012 και άλλα δύο για το Shadow 750 ανακοίνωσε η Honda. Τα νέα χρώματα είναι εντυπωσιακά και φρεσκάρουν τα δύο μοντέλα.

Όπως φαίνεται, ο Ιάπωνας κατασκευαστής επιμένει στις επιτυχημένες συνταγές που καθιέρωσαν τα δύο μοντέλα και έκρινε ότι αυτά δε χρειάζονται κάποιες άλλες αλλαγές για το 2012. Όσον αφορά στο CBR 600RR, οι επιδόσεις, η συμπεριφορά και η εμφάνιση του παραμένουν ίδια και για την επόμενη χρονιά. Τα μόνα νέα στοιχεία που θα δούμε για το 2012 είναι οι δύο νέες χρωματικές επιλογές, σε λευκό-κόκκινο και σε μαύρο. Όχι ότι θα παραπονεθεί κανείς.

Άλλωστε, το CBR είναι έντονα επηρεασμένο από την αγωνιστική RC212V και παραμένει στην αιχμή της τεχνολογίας σε πολλούς τομείς, με το συνδυασμένο σύστημα ABS που απέκτησε πριν μερικά χρόνια να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Το Shadow 750, από την άλλη, θα είναι διαθέσιμο το 2012 στα νέα χρώματα μαύρο-ασημί και μαύρο ματ. Το ιαπωνικό cruiser, το οποίο πρωτοείδαμε το 2010, διαθέτει έναν ισχυρό V-Twin κινητήρα, σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, C-ABS και μίνιμαλ αισθητική, η οποία κολακεύεται ακόμη περισσότερο από τους δύο νέους χρωματισμούς. Τα δύο νέα χρώματα αφορούν σε δύο εκδόσεις του Shadow, την VT750C και την VT750C2B.

Πηγή: mototrtiti.gr