Η τρίτη γενιά του κουπέ CL-Class, αναμφισβήτητα αποτελεί μια από τις πολυτελέστερες επιλογές στην κατηγορία. Τα τελευταία νέα θέλουν τη Mercedes να παρουσιάζει και ανοικτή έκδοση.

Είναι γνωστό ότι η Mercedes μας ετοιμάζει πολλά και εντυπωσιακά μοντέλα για το άμεσο μέλλον, με φήμες αλλά και έγκυρες πηγές να επιβεβαιώνουν το ένα μετά το άλλο. Ένα από αυτά θα είναι και η ανοικτή έκδοση της υπερπολυτελούς CL-Class. Το αυτοκίνητο βρίσκεται πλέον στην τρίτη γενιά του η οποία παρουσιάστηκε το 2007, και έκτοτε σημειώνει επιτυχία στην εν λόγω κατηγορία.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών, θέλει τη Mercedes να ανανεώνει τη γκάμα της CL-Class με νέους κινητήρες και ακόμη περισσότερο εξελιγμένη τεχνολογία σε όλους τους τομείς, καθώς και με ένα νέο αμάξωμα. Πρόκειται για τη φυσική εξέλιξη που την θέλει να χάνει την οροφή της, και να προσφέρει την αίσθηση του Convertible αμαξώματος στους τυχερούς επιβάτες της. Η οροφή του αυτοκινήτου θα είναι μαλακή, και θα αποθηκεύεται μεταξύ των πίσω καθισμάτων, και του χώρου των αποσκευών. Τέλος, το αυτοκίνητο δεν θα το δούμε στο δρόμο πριν το 2013, ενώ είναι άγνωστο ακόμη εάν θα υπάρξει και έκδοση AMG για το ανοικτό αμάξωμα.

Πηγή: autotriti.gr