Το νέο είναι της τελευταίας στιγμής και αναφέρει ότι η εταιρεία προχώρησε στην κατοχύρωση των κωδικών Μ2 και BMW M2 στην αρμόδια γερμανική υπηρεσία. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το αν μιλάμε για ανεξάρτητη σειρά ή για τον αντικαταστάτη της σειράς 1!

Περίπου ένα χρόνο πριν, η BMW προχώρησε στην κατοχύρωση των κωδικών: 228, 230 και 235 στις Η.Π.Α. Τώρα, η βαυαρική φίρμα προχωρά στην ανάλογη κατοχύρωση (στη Γερμανία) των κωδικών Μ2 και BMW M2, πράγμα που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη διάθεση της BMW να προχωρήσει στην εξέλιξη του αυτοκινήτου. Ακόμη δεν είναι σίγουρο το εάν θα συνεχίσει η παραγωγή της σειράς 1 παράλληλα με τη νέα σειρά 2 ή εάν η δεύτερη θα αποτελέσει στην ουσία τον αντικαταστάτη της πρώτης, όμως πρέπει να θυμόμαστε ότι στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο θα δούμε τη νέα σειρά 1!

Τέλος, είναι φυσικά πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τεχνικές λεπτομέρειες για τη Μ2, αφού πρώτα θα αναμένουμε τις κανονικές εκδόσεις της σειράς.

Πηγή: autotriti.gr