Το πρώτο Fiat 500 Hybrid βγήκε ήδη από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Mirafiori, επιβεβαιώνοντας ότι το πλάνο λανσαρίσματος της νέας έκδοσης βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος.

Επί του παρόντος η γραμμή παραγωγής βρίσκεται στην προβλεπόμενη διαδικασία ρυθμίσεων για την τελειοποίηση του αποτελέσματος, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2025. Αμέσως μετά, θα ενεργοποιηθεί η τελική φάση λειτουργίας.

Η νέα έκδοση Hybrid θα συμπληρώσει το αμιγώς ηλεκτρικό 500e των 118 ίππων, με τα 320 χιλιόμετρα αυτονομίας στον μεικτό κύκλο WLTP, συνθέτοντας μια γκάμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες για το αστικό περιβάλλον.
Πλέον ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει την ευελιξία να αποκτήσει το νέο Fiat 500 με το ιδανικό σύστημα κίνησης για κάθε συνθήκη, με τη μορφή ενός μοντέλου με την υπογραφή «Made in Italy» και το μοναδικό στιλ που αυτή συνεπάγεται.

Με τον τρόπο αυτό η Fiat διατηρεί με συνέπεια το 500 στο επίκεντρο τoυ ενδιαφέροντος, συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία.