Σοκ έχει προκαλέσει έγκλημα στις ΗΠΑ, καθώς στο Μπρούκλιν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε βενζινάδικο από ομάδα αγνώστων επειδή χόρευε… Beyonce! Όπως αναφέρει το CNN, ο O’Shae Sibley βρισκόταν στο βενζινάδικο με φίλους και χόρευε ένα τραγούδι της Beyonce, όταν ξαφνικά τους προσέγγισε μια ομάδα ανδρών, που άρχισε να τους βρίζει και να τους προσβάλλει.

Σύντομα ξεκίνησε συμπλοκή ανάμεσα στις δυο παρέες, με αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει πως ο Sibley μαχαιρώθηκε και μάλιστα εξέπνευσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Sibley ήταν επαγγελματίας χορευτής που είχε συμμετάσχει σε πολλά βίντεο κλιπ και συμμετείχε σε παραστάσεις στο φημισμένο Lincoln Center for the Performing Arts της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, ο γερουσιαστής της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Brad Hoylman-Sigal, ανέφερε στο Twitter «Παρά τα όσα προσπαθούν να πετύχουν οι ομοφοβικοί, η χαρά ενός gay ατόμου δεν είναι έγκλημα. Οι επιθέσεις όμως που πηγάζουν από το μίσος είναι», έγραφε ο ομοφυλόφιλος γερουσιαστής.

Σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού δικτύου, αναζητείται ένας 17χρονος.