Ένας άνδρας από το Οχάιο κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα τους τρεις ανήλικους γιους του βάζοντας μάλιστα τα παιδιά στη σειρά για να τα εκτελέσει!

Ο Τσαντ Ντόερμαν, 32 ετών, επίσης κατηγορείται ότι τραυμάτισε τη μητέρα των αγοριών στο σπίτι της οικογένειας σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του Οχάιο, όπως αναφέρει η nzherald.co.nz.

Ο γενικός εισαγγελέας του Δικαστηρίου της κομητείας Clermont, David Gast, είπε κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του Ντόερμαν ότι ένα από τα αγόρια προσπάθησε να διαφύγει σε ένα κοντινό χωράφι, αλλά ο στυγερός δολοφόνος κυνήγησε τον γιο του και τον μετέφερε πίσω στο σπίτι πριν τον σκοτώσει.

Η εγγύηση του Ντόερμαν ορίστηκε στα 20 εκατομμύρια δολάρια. Τα αρχεία του δικαστηρίου δεν γνωστοποίησαν εάν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο στο δικαστήριο ενώ πλέον κρατείται στη φυλακή της κομητείας Clermont.

Ο Gast αποκάλεσε τις δολοφονίες το χειρότερο έγκλημα που είχε δει ποτέ.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας λίγο πριν τις 4:30 μ.μ. τοπική ώρα, μετά από κλήσεις γειτόνων, ενώ τηλεφώνημα πρόλαβε να κάνει και η μητέρα των παιδιών που ούρλιαζε ότι «τα μωρά της είχαν πυροβοληθεί».

Οι αστυνομικοί βρήκαν τρία αγόρια, ηλικίας 3, 4 και 7 ετών, έξω από το σπίτι με τραύματα από πυροβολισμό. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.