Η 25χρονη Liliana Cervantes μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 32χρονο αρραβωνιαστικό της Nathan Freeman στο διαμέρισμά τους στο Χιούστον του Τέξας και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι τη βρήκαν να ράβει τα τραύματα του νεκρού συντρόφου της!

Η 25χρονη δεν δίστασε μάλιστα να τον σκοτώσει μπροστά στον 4χρονο γιο της, που είχε αποκτήσει με άλλον άνδρα, και τη μόλις έξι μηνών κόρη της με τον νεκρό 32χρονο.

Όπως αναφέρει η New York Post η μητέρα του θύματος είπε στο ABC13 ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Facebook πριν από δύο χρόνια και λίγο καιρό μετά αρραβωνιάστηκαν. Όπως διευκρίνισε η νύφη της είχε ήδη διαλέξει το νυφικό για τον γάμο τους το φθινόπωρο. «Με τον άντρα μου τους επισκεφθήκαμε την Ημέρα των Ευχαριστιών και έδειχναν χαρούμενοι. Δειπνήσαμε με τους γονείς της και ήταν όλα καλά» ανέφερε.

Το κίνητρο του φόνου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ η 25χρονη είπε στους δικαστές ότι έχασε τις αισθήσεις της μετά το μαχαίρωμα και δεν θυμάται τίποτα. Το μόνο που θυμάται, όταν συνήλθε, είναι να ράβει τις πληγές από το μαχαίρι. Η Αστυνομία κατάσχεσε ένα κουζινομάχαιρο και άλλο ένα αιχμηρό αντικείμενο από το σπίτι του ζευγαριού. Το θύμα έφερε τρεις μαχαιριές, η μία στο στήθος. Η 25χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα και ορίστηκε εγγύηση 150.000 δολαρίων.