O ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς, συνελήφθη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και πέρασε τη χθεσινή νύχτα σε φυλακή του Μανχάταν.

Ο γνωστός ηθοποιός, κινηματογραφικός αντίπαλος του «Ντόνι Κριντ», τον οποίο υποδύεται ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν στην ταινία Creed 3 που παίζεται στους ελληνικούς κινηματογράφους, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι, κατόπιν κλήσης που έγινε στην αστυνομία στον αριθμό έκτακτης ανάγκης, 911. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο 33χρονος Μέιτζορς διαπληκτίστηκε με μια 30χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με το TMZ, είναι η κοπέλα του.

Η 30χρονη έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό της και κατήγειλε στις Αρχές ότι δέχθηκε επίθεση. Στη συνέχεια, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, με την κατάσταση της υγείας της να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο, όπως μετέδωσε η New York Post.

Ο Μέιτζορς συνελήφθη χωρίς να φέρει αντιστάσεις και κατηγορήθηκε για πνιγμό, επίθεση και κακοποίηση, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ πλέον δεν βρίσκεται υπό κράτηση. Όπως αναφέρει το TMZ, ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός και η φίλη του φέρεται να είχαν διαπληκτιστεί, ενώ έπαιρναν ταξί για να επιστρέψουν από ένα μπαρ στο Μπρούκλιν.

Αφορμή για τον καβγά; Η φίλη του Μέιτζορς είδε μια άλλη γυναίκα να του στέλνει μηνύματα και τσακώθηκαν. Ο ηθοποιός φέρεται να εκνευρίστηκε, να την άρπαξε από το χέρι και να την χαστούκισε. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Μέιτζορς έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της.

Οι δυο τους πέρασαν τη νύχτα σε διαφορετικά μέρη, προτού η 30χρονη καλέσει την αστυνομία το επόμενο πρωί.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στο TMZ: «Δεν έκανε τίποτα. Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το θέμα».