Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον θάνατο της Lesia Bykova από την Ουκρανία, που πιθανώς την έριξε ο σύντροφος της από γκρεμό στην Πάφο και σύμφωνα με νέα στοιχεία, είχε πρόσφατα φτάσει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναμεταδίδει το alphanews.live από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 28χρονη Ουκρανή βρισκόταν στην Κύπρο από τις 6 Ιανουαρίου με ειδική άδεια παραμονής από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν ενδείξεις, οι οποίες διερευνώνται, ότι είχε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν την Κύπρο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας.

Επίσης, ο κατηγορούμενος σύντροφος της ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα έπεσε κατά λάθος από τον γκρεμό και πως δεν την έριξε. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι εκείνη θέλησε να τραβήξει μια selfie με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της.

Εντούτοις, κατά την ιατροδικαστική εξέταση της σορού εντοπίστηκαν σημάδια που υποδηλώνουν βιασμό και στραγγαλισμό, οπότε η Αστυνομία εκτιμά ότι δράστης είναι ο σύντροφος της 28χρονης, καθώς εκείνος ειδοποίησε και ανέφερε πως ήταν δίπλα της, όταν έχασε τη ζωή της.