Ένας άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία της Βραζιλίας, επειδή είχε ντυθεί πέος με στολή που άγγιζε τα δύο μέτρα και παρενοχλούσε γυναίκες που συμμετείχαν στο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής, ύστερα από καταγγελίες πολιτών, που ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος άνδρας κυνηγούσε γυναίκες στο καρναβάλι.

Μια φωτογραφία του λοιπόν που διέρρευσε στα social media, δείχνει έναν αστυνομικό με ξύλινο γκλοπ να κρατάει τον άνδρα, ο οποίος φοράει μια καφέ στολή σε σχήμα πέους, ενώ φαίνονται το πρόσωπο του, τα χέρια του και τα πόδια του.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως η αστυνομία σε περιπολία στη Santa Luzia, στην πολιτεία Minas Gerais, συνέλαβε έναν 20χρονο ντυμένο κρατούμενο καθώς έφευγε από το σπίτι του για να συμμετάσχει σε παρέλαση το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, φορούσε κόκκινο τοπ, σορτσάκι με το ακρωνύμιο του Εθνικού Σωφρονιστικού Τμήματος και μια αυτοσχέδια ηλεκτρονική ετικέτα στον αστράγαλο. Η στολή επειδή ήταν αρκετά αληθοφανής κίνησε την περιέργεια των αστυνομικών και όταν τον πλησίασαν, έκαναν έρευνα και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά, τα οποία σκόπευε να πουλήσει στο καρναβάλι.