Πέθανε στα 56 του ο γάλλος ηθοποιός Adama Niane, που έπαιζε τον Léonard στη σειρά Lupin του Netflix. Ο Omar Sy, που συμπρωταγωνίστησε με τον Niane στη σειρά τον χαρακτήρισε «έναν άνθρωπο με σπάνια καλοσύνη».

«Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του Adama Niane, ενός τεράστιου ηθοποιού δίπλα στον οποίο είχα την ευκαιρία και τη χαρά να παίξω. Ένας άνθρωπος με σπάνια καλοσύνη… Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη» έγραψε στο Facebook.

J’adresse mes profondes condoléances aux proches d’Adama Niane, immense acteur au côté duquel j’ai eu la chance et le plaisir de jouer. Un homme d’une bienveillance rare…Que son âme puisse reposer en paix.

Posted by Omar Sy on Sunday, January 29, 2023

H αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Την είδηση μοιράστηκε στα social media και ο σκηνοθέτης της ταινίας Get In, Olivier Abbou.

«Με απέραντη θλίψη έμαθα για τον θάνατο του Adam Niane, με τον οποίο είχα τη χαρά να συνεργαστώ στις 2 σεζόν του Maroni and Fury. Δεν αφήσαμε ο ένας τον άλλον για 4 χρόνια, μοιραστήκαμε έντονες ανθρώπινες και καλλιτεχνικές περιπέτειες στην άκρη του κόσμου, τη Γουιάνα, το Σεν Πιέρ και Μικελόν, ακόμη και τη Λιλ. Ήταν γεμάτος φως, ταλαντούχος, δυνατός. Ήταν ο ήρωάς μου, ένας φίλος και ένας συνεργάτης. Αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψε στο Instagram.