Αποβολή λόγω του κουρέματός τους έχουν πάρει περίπου 50 με 60 μαθητές μέσα σε μόλις δύο ημέρες στην Κύπρο. Ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη κόμμωση συμβάλλει στην αύξηση της παραβατικότητας και έτσι στέλνει τα παιδιά στο σπίτι τους.

Για τις αποβολές των μαθητών σε Γυμνάσιο της Λάρνακας μίλησε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, Κώστας Κώστα. «Έχουν αποβληθεί μέχρι δύο μέρες για ένα συγκεκριμένο κούρεμα μαλλιών που είναι κουρεμένο το 99.9% των μαθητών της Κύπρου. Θεωρεί ο κ. διευθυντής ότι οι αποβολές συμβάλουν στη μείωση της παραβατικότητας» επεσήμανε.

Όπως συμπλήρωσε αντί ότι το σχολείο να υποδεχθεί με αγάπη και καλοσύνη τα παιδιά, τους έστειλε δύο μέρες στο σπίτι. «Αν δείτε το κούρεμα των μαθητών θα σοκαριστείτε από το μέγεθος της αυστηρότητας και της αποβολής» ανέφερε.

Η φωτογραφία με το επίμαχο κούρεμα που δημοσιεύει το sigmalive.com

«Είναι ο ίδιος διευθυντής που πέρσι δεν έδωσε το απολυτήριο σε 5 μαθητές επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα τους. Έχουν γίνει επιστολές και τα παιδιά έχουν προσφύγει στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού. Είναι η τελευταία του χρονιά και αντί να ξεκινήσει με πιο συγκαταβατικό τρόπο επέλεξε ένα ανηλεή κυνηγητό» αποκάλυψε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας

Το υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με το sigmalive.com διαψεύσει ότι αποβλήθηκαν μαθητές και επισημαίνει δόθηκαν κάποιες συστάσεις για την εμφάνιση και τη στολή.