Δημόσια συγγνώμη βγήκε και ζήτησε η μία από τις δύο γυναίκες που αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί στο πάρτι της Σάνα Μαρίν, την στιγμή που η Φινλανδία συνεχίζει να είναι διχασμένη για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στα social media από την ιδιωτική ζωή της Φινλανδής πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η 33χρονη Sabina Särkkä που είναι μοντέλο και influencer, σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok δήλωσε ότι «λυπάται βαθιά» και ζήτησε συγγνώμη για την «ανάρμοστη συμπεριφορά» της. Ειδικά από την στιγμή που πλήγωσε «την ηγέτιδα που αγαπάει», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Sabina Särkkä

Μάλιστα, έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram στο οποίο διατηρεί περισσότερους από 90.000 ακολούθους, αναρτώντας μια φωτογραφία με μαύρο φόντο και αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δημοσίευσα στις 10/7 μια ακατάλληλη φωτογραφία που δεν έπρεπε να έχει τραβηχτεί. Λυπάμαι βαθιά και ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου».

Μέχρι στιγμής, η ανάρτηση έχει πάνω από 3.000 likes, ενώ η ίδια έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια.

Παρόλα αυτά, οι αντιδράσεις στη Φινλανδία συνεχίζονται με τον κόσμο να είναι διχασμένος, καθώς ορισμένοι υποστηρίζουν πως ήταν λάθος να διαρρεύσουν φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές της πρωθυπουργού, θεωρώντας ότι πρέπει να δίνει το σωστό παράδειγμα.

Στον αντίποδα όμως, ορισμένοι υποστηρίζουν πως το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στα στιγμιότυπα που διέρρευσαν, αλλά στην άποψη ότι δεν πρέπει να διαρρέουν ιδιωτικές στιγμές από δημόσια πρόσωπα που κατέχουν θέση εξουσίας.

Η ανάρτηση που «έκαψε» την Σάνα Μαρίν

Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτογραφία που δείχνει δύο γυμνόστηθες γυναίκες να φιλιούνται μεταξύ τους αναρτήθηκε για πρώτη φορά από την Sabina Särkkä στο λογαριασμό που διατηρεί στο TikTok.

Στη συνέχεια όμως την διέγραψε και φέρεται να έγινε λίγο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο της Σάνα Μαρίν, η οποία χόρεψε δίπλα σε γνωστό τραγουδιστή από την χώρα της.

Η επίμαχη φωτογραφία

«Κατά τη γνώμη μου, η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα. Ζητώ συγγνώμη γι΄αυτήν. Τέτοιες φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να είχαν τραβηχτεί, αλλά κατά τα άλλα τίποτα το υπερβολικό δεν συνέβη στη συνάθροιση», δήλωσε η Φινλανδή πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο θέμα, που έχει διχάσει την Φινλανδία.