Η εγκυμοσύνη μπορεί πράγματι να αλλάξει το σώμα της γυναίκας, όμως μια 22χρονη από τον Καναδά που είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της, βιώνει μια ασυνήθιστη εμπειρία, αφού φαίνονται οι κινήσεις του μωρού στην κοιλιά της, όπως και το κεφάλι του, με το όλο σκηνικό να θυμίζει εξωγήινο.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 22χρονη Atalia Turner ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που έγινε viral και γρήγορα συγκέντρωσε πάνω από 28 εκατομμύρια προβολές, με την ίδια να σημειώνει στη λεζάντα: «ένας εξωγήινος με το πιο ενοχλητικό ροχαλητό».

Όπως αναφέρει, τράβηκε το βίντεο ενώ βρισκόταν δίπλα στον σύντροφο της, που τον πήρε ο ύπνος και ροχάλιζε, ενώ βιντεοσκοπούσε την κοιλιά της, στην οποία φαίνεται το μωρό να κουνιέται. Μάλιστα, τα πράγματα γίνονται περισσότερο ανατριχιαστικά, όταν η κίνηση του παιδιού γίνεται παράλληλα με το ροχαλητό, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ανατριχιαστικό σκηνικό.

Η 22χρονη Atalia Turner

«Η εγκυμοσύνη με φοβίζει», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στα σχόλια του βίντεο και ένας άλλος πρόσθεσε «θα είχα τρομοκρατηθεί αν μου συνέβαινε αυτό και θα ούρλιαζα βγάλτε το από μέσα μου».

Μάλιστα, οι αντιδράσεις δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς πολλοί παρατήρησαν έχει σκουλαρίκι στον αφαλό και τόνισαν ότι το δέρμα έχει ξεχειλώσει σε βαθμό που δεν φαίνεται ο αφαλός.

«Δεν είναι παράξενο αυτό, αλλά τελείως φυσιολογικό. Μου έτυχε και στα άλλα δύο παιδιά. Μετά την γέννα του τρίτου, θα επανέλθει στα κανονικά επίπεδα», σχολίασε η 22χρονη.

@ataliaturner22

A literal alien ft the absolutely most annoying snoring 🥲 #fyp #terrified #alien #thirdpregnancy

♬ original sound – Atalia Turner