Μια γυναίκα έπαθε το σοκ της ζωής της όταν γέννησε μόνη της στο ντους – χωρίς να έχει ιδέα ότι ήταν έγκυος. Η Dimitty Bonnet, 28 ετών, η οποία ήταν ήδη μητέρα δύο παιδιών, είχε εγκαταλείψει τις ελπίδες να αποκτήσει άλλο ένα παιδί και έμεινε εντελώς άναυδη όταν ένιωσε την ξαφνική ανάγκη να σπρώξει ενώ βρισκόταν στο ντους – πιάνοντας το κεφάλι του μωρού ανάμεσα στα πόδια της.

Η Dimitty και ο σύζυγός της, Jason, 42 ετών, οι οποίοι είναι γονείς του Nate, πέντε ετών και της Darci, τριών ετών, πίστευαν ότι η οικογένειά τους ήταν πλήρης και είχαν σταματήσει να προσπαθούν να αποκτήσουν άλλα παιδιά.

Η μητέρα, από το Campbelltown της Νέας Νότιας Ουαλίας της Αυστραλίας, είχε τακτικές περιόδους και μάλιστα είχε κάνει αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης λίγες εβδομάδες πριν από την αιφνιδιαστική γέννα στη 1:30 τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2022.

“My weight has fluctuated my whole life, so I didn’t think anything of it when I put on a few pounds. I assumed it was…

Posted by Real Fix on Wednesday, April 6, 2022

Ο σύζυγός της ήταν στο κρεβάτι εκείνη την ώρα και όταν εκείνη φώναξε για βοήθεια, εκείνος έσπευσε στο μπάνιο για να βρει τη γυναίκα του καλυμμένη με αίμα και να κρατάει ένα μωρό.

Δεν είχε ιδέα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μέχρι που άρχισε να αισθάνεται «κάπως περίεργα» το βράδυ πριν γεννήσει.

Οι πόνοι που έγιναν «ανάγκη να σπρώξει»

«Το βάρος μου είχε διακυμάνσεις σε όλη μου τη ζωή, οπότε δεν σκέφτηκα τίποτα όταν πήρα μερικά κιλά», δήλωσε η Dimitty. «Υπέθεσα ότι επρόκειτο απλώς για λίγο βάρος που κλειδώνει και δεν ήταν κάτι πολύ αξιοσημείωτο.Είχα πετάξει με αεροπλάνο ένα μήνα πριν, και μάλιστα είχα κάνει ακτινογραφία μετά από έναν τραυματισμό στο ράγκμπι έξι εβδομάδες πριν γεννήσω», συμπλήρωσε.

A woman got the shock of her life when she gave birth alone in the shower – having had no idea she was pregnant. Dimitty…

Posted by Super News USA on Wednesday, April 6, 2022

«Δεν υπήρχε κανένα κομμάτι μου που να πίστευε ότι θα μπορούσα να περιμένω – για να είμαι σίγουρη έκανα και ένα τεστ ένα μήνα πριν γεννήσω και βγήκε αρνητικό.

Σημειώνει ότι το βράδυ πριν γεννηθεί ο γιος της, το στομάχι της ήταν κάπως περίεργο, οπότε έβαλε τα παιδιά για ύπνο και πήγε και εκείνη νωρίς για ύπνο. «Ξύπνησα γύρω στη 1 π.μ. και ένιωσα τόσο άβολα», θυμάται. «Ήταν σαν να χρειαζόμουν πραγματικά την τουαλέτα, αλλά δεν μπορούσα να πάω. Ο πόνος άρχισε να χειροτερεύει, οπότε αποφάσισα να κάνω ένα ντους για να νιώσω καλύτερα. Δεν ήθελα να ξυπνήσω τον σύζυγό μου, οπότε έκλεισα το φως και έκανα ντους στο σκοτάδι».

Και συνέχισε: «Ένιωσα μια ξαφνική παρόρμηση να σπρώξω και το επόμενο πράγμα που ήξερα ήταν ότι κρατούσα το κεφάλι ενός μωρού». Σε κατάσταση σοκ και σύγχυσης, η Dimitty κατάφερε να καθίσει στο πάτωμα στο σκοτάδι και μετά από μια τελευταία ώθηση, το μωρό της γεννήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Φεβρουαρίου 2022.

A woman got the shock of her life when she gave birth alone in the shower – having had no idea she was…

Posted by Family News – Hull Live on Wednesday, April 6, 2022

Φώναξε τον σύζυγό της, Τζέισον, ο οποίος έσπευσε στο μπάνιο και σοκαρισμένος βρήκε τη γυναίκα του να κρατάει στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο τους. Το πανικόβλητο ζευγάρι κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε περίπου 15 λεπτά αργότερα – πάνω στην ώρα για να βοηθήσει την Dimitty να γεννήσει τον πλακούντα.

Αφού οι τραυματιοφορείς έκοψαν τον ομφάλιο λώρο και βεβαιώθηκαν ότι η μαμά και το μωρό ήταν καλά, μετέφεραν την οικογένεια στο νοσοκομείο Campbelltown της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπου το ζευγάρι παρακολουθήθηκε για 24 ώρες.

Η Dimitty και ο Jason ονόμασαν το αγοράκι-έκπληξη, Harvey Eric Barry Timmins.