Μια tattoo artist θυμήθηκε τη στιγμή που πήρε εκδίκηση από έναν πελάτη της, αφού εκείνος έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας όπου και του έκανε το τατουάζ της επιλογής του. Η Chelsie Taylor αποκάλυψε το τέχνασμά της στο TikTok, με τους χρήστες να μένουν ανοιχτό το στόμα

Ισχυρίστηκε ότι ένας πελάτης είχε κάνει το σεξιστικό σχόλιο «κάνεις καλό τατουάζ για κορίτσι» καθώς εκείνη αναλάμβανε το σχέδιό του. Και παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της αποφάσισε να σκεφτεί… δημιουργικά. Αποφάσισε να «κρύψει μόνιμα ένα πέος στο χέρι του» ως τιμωρία για τα σχόλιά του.

Το βίντεο έλαβε γρήγορα περισσότερα από 500.000 likes, καθώς οι απόψεις διχάστηκαν σχετικά με την ασυνήθιστη πράξη εκδίκησης.

Φαίνεται ότι το εκδικητικό τατουάζ συμβαίνει συχνά

Καλώντας τον άνδρα, ένας είπε: «Δεν θα έπρεπε να το κάνεις αυτό: Είναι πολύ γενναίο εκ μέρους του να προσβάλει το άτομο που συναίνεσε να ζωγραφίσει μόνιμα κάτι πάνω σου».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Μην τα βάζεις με το άτομο που κρατάει το ψαλίδι ή τη βελόνα του τατουάζ!».

Άλλοι, εν τω μεταξύ, ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για το αν η γυναίκα θα δεχτεί κάποια τιμωρία. «Προσπαθείς να σου κάνουν μήνυση;», πρόσθεσε ένας χρήστης, για να απαντήσει η Chelsie «απολύτως» συνοδευόμενη από ένα χαμογελαστό πρόσωπο.

Ένας άλλος επεσήμανε: «Ως κάποιος που σπουδάζει για να γίνει καλλιτέχνης τατουάζ, θα εκπλαγείτε με το πόσοι άνθρωποι το κάνουν αυτό, όπως όλοι οι καλλιτέχνες με τους οποίους έχω μιλήσει ».

Η καλλιτέχνης απάντησε: «Αν είχα μια δεκάρα για κάθε φορά που κάποιος το έκανε αυτό…». Όπως φαίνεται λοιπόν το εκδικητικό τατουάζ είναι μία συνθήκη που βρίσκεται σε άνοδο.