Μία γυναίκα από την Καλιφόρνια σκέφτηκε ότι αφού θα πλήρωνε έτσι και αλλιώς τα 50 δολάρια και θα μπορούσε να φάει όσο ήθελε στο σουσάδικο της αρεσκείας της, θα μπορούσε να ξεπεράσει τον εαυτό της. Και το έκανε. Μόνο που κατέληξε στα επείγοντα.

Η 24χρονη Danielle Shapiro, ήθελε να κάνει απόσβεση της αξίας των χρημάτων της σε έναν μπουφέ σούσι των 50 δολαρίων στο εστιατόριο «Sushi 85» στο Mountain View της Καλιφόρνια, τον περασμένο μήνα.

Το παράκανε όμως και αφού καταβρόχθισε 32 ρολά σούσι άρχισε να αισθάνεται δυσφορία. Μετά το φαγοπότι, η Shapiro μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα νοσοκομείου με έντονους πόνους στο στομάχι. Εκεί διαγνώστηκε με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

@danielleshap

We were rolled out of the restaurant #DisneyPlusVoices #sushi #fyp @amandaakingg

♬ mario sound – mandycap

Το βίντεο των 11 εκατομμυρίων views

Η Shapiro μοιράστηκε την εμπειρία σε ένα βίντεο στο TikTok στις 23 Δεκεμβρίου, στο οποίο επιδεικνύει τα βουνά του φαγητού που κατανάλωσε την επίσκεψη στο νοσοκομείο που την άφησε με ενδοφλέβια στην αγκαλιά της.

Η προειδοποίησή της προς τους λάτρεις του σούσι έχει γίνει από τότε viral με πάνω από 11,3 εκατομμύρια προβολές.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του σούσι. Μου αρέσει να τρώω δύο φορές το μήνα αν είμαι τυχερή», είπε η Shapiro, προσθέτοντας ότι είχε προγραμματίσει ένα ταξίδι για να δειπνήσει με ιαπωνικό φαγητό με τη φίλη της. «Ανυπομονούσαμε και οι δύο για την εμπειρία «φάτε όσο σούσι μπορείτε».

Και συνέχισε: «Το δείπνο μας διήρκεσε περίπου δύο ώρες γιατί ήμασταν τόσο γεμάτοι που έπρεπε να κάνουμε διαλείμματα», πρόσθεσε. Ξεκίνησε με σούπα miso, τέσσερα gyoza και jalapeño poppers. Μετά συνέχισε με 32 ρολά σούσι σύνολο.

«Αμέσως μετά το δείπνο ήμασταν τόσο γεμάτοι που έπρεπε να καθίσουμε στο αυτοκίνητό μου για περίπου 30 λεπτά πριν οδηγήσουμε στο σπίτι», είπε. «Το στομάχι μου ένιωθα πολύ σφιχτό από όλο το σούσι που είχα καταναλώσει».

Πήγε στο σπίτι του συντρόφου της για να προσπαθήσει να το ηρεμήσει. «Εκείνο το βράδυ πήγα να κοιμηθώ στο σπίτι του φίλου μου και είχα τον χειρότερο πόνο στο στομάχι. Δεν είμαι άνθρωπος του πρωινού ξυπνήματος, οπότε όταν ξύπνησα γύρω στις 6 το πρωί της επόμενης μέρας κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε.

@danielleshap

All you can eat sushi gone wrong… 🥴

♬ Originalton – POV’s

Και πρόσθεσε: «Το στομάχι και το στήθος μου είχαν έντονο πόνο και ήταν δύσκολο να πάρω βαθιές αναπνοές». Ο φίλος της και η γιαγιά της φέρεται να την οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με παλινδρόμηση οξέος και της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για να ανακουφίσει τον πόνο της.

Μετά τη θεραπεία, η Shapiro παραδέχτηκε ότι χρειάστηκαν αρκετές ημέρες για να αναρρώσει και να αισθανθεί ξανά φυσιολογικά.