Χαμός έγινε εν μέσω πτήσης της Delta Airlines στις ΗΠΑ όταν μία γυναίκα αντάλλαξε κουβέντες με έναν επιβάτη της πτήσης την Τάμπα της Φλόριντα προς την Ατλάντα για τις μάσκες και τα μέτρα ασφαλείας. Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τη γυναίκα να φωνάζει στον άνδρα να φορέσει τη μάσκα του και εκείνος να την βρίζει. Στη συνέχεια η Patricia Cornwall χαστούκισε τον άνδρα ενώ προξένησε μικροτραυματισμούς και στα μέλη του πληρώματος.

Η γυναίκα που καταγράφηκε σε βίντεο να χαστουκίζει τον επιβάτη αναγνωρίστηκε ως πρώην μοντέλο του Playboy και πρώην ηθοποιός με ρόλο στο «Baywatch» και στο «Married… with Children» το 1989. Τώρα είναι εργαζόμενη σε εταιρεία ακινήτων.

Εν τέλει άνδρες της αστυνομίας παρέδωσαν τη μαινόμενη γυναίκα στο FBI το οποίο τη συνέλαβε και της απήγγειλε κατηγορίες για επίθεση.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο η Patricia Cornwall ήθελε να επιστρέψει στη θέση της κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά δεν μπορούσε να την βρει. Τότε ζήτησε βοήθεια από μία αεροσυνοδό η οποία ωστόσο εκείνη την ώρα σέρβιρε καφέδες και ποτά στους επιβάτες. Όταν η αεροσυνοδός είπε στη γυναίκα να βρει μία κενή θέση προσωρινά μέχρι να τελειώσει για να την βοηθήσει εκείνη αποκρίθηκε εκνευρισμένη: «Τι είμαι η Ρόζα Παρκς;».

Πρώην μοντέλο χαστούκισε άνδρα γιατί δεν φορούσε μάσκα

Ο επιβάτης που δέχθηκε αργότερα την επίθεση άκουσε τη στιχομυθία και ενεπλάκη καθώς θεώρησε το σχόλιο της Cornwall υποτιμητικό. Τότε με ύφος της είπε να κάτσει κάτω γιατί «δεν είναι μαύρη… αυτή δεν είναι η Αλαμπάμα και αυτό δεν είναι λεωφορείο».

Και τότε ξέσπασε κόλαση. Ο καβγάς μεταφέρθηκε στο υγειονομικό επίπεδο με τους δύο επιβάτες να βρίζονται γιατί δεν φοράνε μάσκες. Μέχρι που ήρθε και η χειροδικία.

Πρώην μοντέλο χαστούκισε άνδρα γιατί δεν φορούσε μάσκα

Η Patricia Cornwall Πριν από δεκαετίες, ως Patty Breton, εμφανίστηκε σε μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους, σύμφωνα με το προφίλ της στο IMDB. Ήταν σε ένα επεισόδιο του «Baywatch» το 1987 και είχε έναν ρόλο στο «Married… with Children» το 1989. Η ηθοποιός συμμετείχε επίσης στο «Playboy: Cheerleaders».

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ήταν επίσης μέλος των Raiderettes – της cheerleading ομάδας των τότε Los Angeles Raiders.