Δεν έχουν τέλος οι σκηνές άγριων συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών σε δρόμους αμερικανικών μεγαλουπόλεων οι οποίες καταγράφονται σε βίντεο με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που συνέβη στις 16 Σεπτεμβρίου και ζητά τη βοήθεια των πολιτών για να εντοπίσει τους εμπλεκόμενους σε αυτό.

Το συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγράψει σκηνές άγριας δύσης με μια άγρια ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο αντίπαλων ομάδων σε ένα πεζοδρόμιο του Μπρονξ. Πολλοί είναι εκείνοι οποίοι συμμετέχουν στο πιστολίδι ενώ άνθρωποι που βρέθηκαν στη μέση της εμπόλεμης ζώνης προσπαθούν να αποφύγουν τις σφαίρες που πετάνε πάνω από τα κεφάλια τους.

Συγκλονιστικά πλάνα από κάμερα ασφαλείας

Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας δείχνουν πολλούς ένοπλους να ανοίγουν πυρ ενώ οι ομάδες διασκορπίζονται.

Ένας άντρας, ο οποίος φαίνεται να είναι κοντά σε εκείνους που πυροβολούν πέφτει στο πεζοδρόμιο για να καλυφθεί και στη συνέχεια ενώνεται με μερικούς άλλους που σέρνονται για κάλυψη πίσω από μερικά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο.

Το βίντεο φαίνεται να δείχνει μόνο τη μία από τις δύο ομάδες που συμμετέχει στην ανταλλαγή πυροβολισμών να κατευθύνουν τις σφαίρες τους στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε κανείς.