Ένα ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε μια νεαρή γυναίκα από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ για να ανακοινώσει στους γονείς της τη δουλειά που επέλεξε να κάνε.

Η Λεξ δημιούργησε μια παρουσίαση PowerPoint για να ρίξει τη… βόμβα στην οικογένειά της και να της αποκαλύψει ότι εργάζεται ως στρίπερ.

Μάλιστα οι εικόνες από την ανακοίνωση αναρτήθηκαν στο TikTok από την αδερφή της Σάμι και έγιναν viral.

Στο βίντεο φαίνεται η Λεξ να κάνει την παρουσίασή της μπροστά στη μητέρα και στον πατέρα της, οι οποίοι κάθονται και την παρακολουθούν, σύμφωνα με τη NY Post.

«Σήμερα σας αποκαλύπτω ένα μυστικό», ξεκινά να λέει. «Ό,τι και να μαντέψετε, θα κάνετε λάθος, Σας το λέω απλώς γιατί θέλω οι άνθρωποι που αγαπώ και εμπιστεύομαι περισσότερο να ξέρουν τι συμβαίνει στη ζωή μου και για να έχω τη χαρά να μοιράζομαι αυτό το ταξίδι μαζί σας».

Η Λεξ παρουσίασε διάφορες διαφάνειες, στις οποίος προσπάθησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις, προτού κάνει την ανακοίνωση.

@mildwestsami

@lex1898 is WILD😩 Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” 🥺😭😭 #hotgirlshit #getthatbagsis

♬ original sound – Mild West Sami

«Τι σημαίνει αυτό το μυστικό: είμαι ταλαντούχα, είμαι κουλ, είμαι δυνατή», είπε. «Τι δεν σημαίνει αυτό το μυστικό: είμαι έγκυος ή σε κίνδυνο».

Και τότε έριξε τη βόμβα: «Είμαι στρίπερ! Δηλαδή κάνω pole dancing σε στριπτιζάδικο και το λατρεύω!».

Ήδη η Λεξ είχε προετοιμάσει για τους γονείς της μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις, σε μια προσπάθεια να προλάβει τις απορίες που θα είχαν.

«Αρχικά μπορεί να σκεφτείτε: Γιατί; Ποιο είναι το νόημα; Λοιπόν είναι ένα sex-positive περιβάλλον και μπορώ να εκφραστώ με ασφάλεια. Είναι μια παράσταση… θεατρική αν θέλετε».

«Πώς παραμένω ασφαλής;» ήταν μια από τις ερωτήσεις που είχε ετοιμάσει και απαντούσε: «Βλέπετε υπάρχει πλήρης ανωνυμία στο περιβάλλον του κλαμπ. Η κουλτούρα των στριπτιζάδικων στο Πόρτλαντ είναι sex-positive και πολύ ασφαλής».

«Δεν υπάρχουν ναρκωτικά ή ύποπτες πρακτικές σε κοινή θέα», συμπλήρωσε.

«Είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές δουλειές που είχα ποτέ. Και δεν θέλω να ανησυχείτε, γι’ αυτό έχω τις ερωτοαπαντήσεις», σημείωσε ακόμη.

Η μητέρα της τη στήριξε, σημειώνοντας: «Εκτιμώ πραγματικά το γεγονός ότι μας μίλησες ανοιχτά και μοιράστηκες τη ζωή σου μαζί μας και χαίρομαι που είσαι δυνατή».