Μια ηλικιωμένη κυρία 75 ετών η οποία αρνούνταν να φορέσει μάσκα προστασίας στο αεροπλάνο πριν αυτό ξεκινήσει την πτήση του από τη Φρανκφούρτη για το Τορόντο επιτέθηκε στον αστυνομικό που της επεσήμανε ότι οφείλει να τηρήσει τα μέτρα για τον κορονοϊό δαγκώνοντας τον.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία η οποία εκλήθη να συνδράμει το προσωπικό του αεροπλάνου στη διάρκεια του συμβάντος αυτού, το περασμένο Σάββατο, η κυρία αυτή αρνήθηκε να καλύψει το στόμα και τη μύτη της όταν της το είπαν οι αεροσυνοδοί, όπως επίσης και να εγκαταλείψει το αεροπλάνο μετά την άρνησή της να συμμορφωθεί στις συστάσεις.

Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί, η γυναίκα είχε ήδη αρχίσει να γίνεται όλο και πιο επιθετική, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. Υπερασπίστηκε τον εαυτό της με… κλωτσιές και χαστούκια, με αποτέλεσμα η αστυνομία να της περάσει χειροπέδες, τελικά, προκειμένου να την απομακρύνει και να την μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα.

Ούτε εκεί, όμως, ηρέμησε και συνέχισε να προσπαθεί να επιτίθεται στους αστυνομικούς. Έριξε μάλιστα ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ενός αστυνομικού.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τελικά ηρέμησε αργότερα και την Κυριακή πέταξε για το Τορόντο. Αναμένεται να της ασκηθεί μήνυση.