Βρισκόταν κοντά στο τέρμα και περίμενε να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει κι αυτός στον ποδοσφαιρικό αγώνα για παιδιά κάτω των 12 στην Hermitage Academy. Ξαφνικά έπεσε στο έδαφος. Όταν σηκώθηκε, γεμάτος αίματα, έτρεξε στους γονείς του, λέγοντας τους ότι ένιωσε να τον χτυπά μια πέτρα στο κεφάλι.

Ο πατέρας του 11χρονου Κόνορ Μίντο έντρομος ανακάλυψε ότι αυτό που ο γιος του ονόμασε «πέτρα» στην πραγματικότητα ήταν ένα σφαιρίδιο από αεροβόλο όπλο. Είχε καρφωθεί πάνω από το αριστερό μάτι του παιδιού. Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Durham της Μεγάλης Βρετανίας. Η φωτογραφία που δείχνει του λόγου το αληθές κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου.

Αμέσως μετά το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Νιουκάστλ, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα και του έκαναν ράμματα. Ευτυχώς, το θέμα είχε αίσιο τέλος, καθώς το παιδί είναι καλά στην υγεία του. «Σωματικά είναι εντάξεις, αλλά ψυχολογικά είναι τρομοκρατημένος. Δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς εμένα ή τον πατέρα του… Νόμιζε ότι θα πεθάνει, όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί», τόνισε η μητέρα του, Κέρι Μίντο.

Για το συμβάν ξεκίνησε έρευνα η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τρεις 14χρονους, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι.