Το σχόλιο της γνωστής αρχαιολόγου ήταν κάτι παραπάνω από καυστικό. Η Ντόροθι Κινγκ παρακολουθεί τις εξελίξεις από την Αμφίπολη και γενικώς είναι λάτρης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και απεχθάνεται κάθε τι κακόγουστο. Μάλλον, εξ ου και η φραστική επίθεση της στην Κιμ Καρντάσιαν μετά το τελευταίο προκλητικό εξώφυλλο της.

Λίγο πολύ της τόνισε πως ήρθε δεύτερη και… καταϊδρωμένη (αν και καταλαδωμένη). Έτσι, η Κινγκ βλέποντας τις φωτογραφίες στο περιοδικό Paper με τίτλο «break the internet» δεν άντεξε και της απάντησε μέσω twitter. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία αγάλματος της θεάς Αφροδίτης, έγραψε: «Αφροδίτη Καλλίπυγος. Συγγνώμη Κιμ Καρντάσιαν, αλλά για μία ακόμη φορά οι Έλληνες το έκαναν πρώτοι και καλύτερα»!

Μάλιστα, η Κινγκ δεν σταμάτησε εκεί. Είχε κι άλλα να πει στην Καρντάσιαν, η οποία δεν έχει φρένο πλέον. Επέκτεινε τα… μαθήματα ιστορίας στην ρωμαϊκή εποχή, ποστάροντας και νέα φωτογραφία, με ακόμη πιο… δηλητηριώδη λεζάντα: «Να χρησιμοποιείς έναν μεγάλο κ@λο σαν τραπέζι; Κιμ Καρντάσιαν, οι Ρωμαίοι το έκαναν τακτικά… προσπάθησε περισσότερο!».

Δείτε και θα καταλάβετε:

Αυτό ήταν το ένα από τα εξώφυλλα που εκνεύρισαν τη Ντόροθι Κινγκ.