Είναι οργισμένη και απογοητευμένη και αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό που έκρυβε και τη βασάνιζε. Η Μέγκαν Γούρντ είναι μια όμορφη 19χρονη φοιτήτρια, η οποία δεν έχει καταφέρει να μάθει στην πράξη τι σημαίνει η λέξη «οργασμός».

Η Βρετανίδα αποφάσισε να πει για το πρόβλημα της σε μια ιστοσελίδα για φοιτητές στο Μπέρμιγχαμ. Η 19χρονη τόνισε ότι ποτέ στην ζωή της δεν είχε οργασμό, αν και έχει δοκιμάσει τα «πάντα». Επισκέφθηκε γιατρούς και προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαρεί τη σχέση της. «Φαντάζομαι δεν μπορείς να καταλάβεις τι χάνεις, όταν δεν το έχεις νιώσει ποτέ», λέει η ίδια.

Μάλιστα, η 19χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τέσσερα διαφορετικά είδη δονητών, προσπάθησε με τον σύντροφό της, αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Έτσι, τον περασμένο Μάρτιο επισκέφθηκε ειδικό επιστήμονα -θεραπευτή για το σεξ. Η κοπέλα πάσχει από μια δυσλειτουργία στο σεξ που παρουσιάζεται σε μία στις είκοσι γυναίκες και ονομάζεται «ανοργασμία», η οποία μεγεθύνεται και λόγω του άγχους, όπως αναφέρει. Εξήγησε και εκείνη, πως υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να πάθει ανοργασμία και ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Σύμφωνα με τον θεραπευτή της, η κοπέλα βάζει η ίδια εμπόδια με την σκέψη της και δεν μπορεί να φθάσει σε οργασμό, αλλά και η ίδια παραδέχεται ότι αισθάνεται πως «ένας τοίχος μέσα στο κεφάλι της, την εμποδίζει να χαρεί το σεξ». Παρόλα αυτά, δεν είδε καμιά βελτίωση, αν και έκανε οκτώ συνεδρίες με τον θεραπευτή και δηλώνει απελπισμένη, αφού ακόμα και οι μέθοδοι που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές για άλλες γυναίκες, απέτυχαν σε εκείνη. Παράλληλα, εξήγησε ότι «αν και αρχικά ο θεραπευτής μου ήταν αισιόδοξος και πίστευε ότι δεν ανήκω στην κατηγορία όπου μια στις 20 γυναίκες δε μπορούν να καταλάβουν τι εστί κορύφωση, φαίνεται τελικά ότι ανήκω».

Έτσι, η Μέγκαν εγκατέλειψε τις συνεδρίες λέγοντας «είμαι μια αποτυχία» και αναφέρει ότι μέχρι σήμερα νόμιζε πως το σεξ είναι «ένα παγωτό και ο οργασμός είναι το κερασάκι στην κορυφή του», τώρα όμως αντιλαμβάνεται, μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειές της, ότι «ο οργασμός είναι το παγωτό και το κερασάκι είναι όλα τα υπόλοιπα στο σεξ»!

Μέσα στην απελπισία της λοιπόν, αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό της, αλλά και στον θεραπευτή της και θα τον επισκεφθεί για μία ακόμη αλλά τελευταία φορά, καθώς θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεπεράσει το πρόβλημα της, εξηγώντας ότι η σχέση της υφίσταται μεγάλη πίεση εξαιτίας της απουσίας οργασμού εκ μέρους της.

Η συμπαράσταση από τις φίλες της δεν αρκεί στη Μέγκαν (η 2η από αριστερά) για να την κάνει να νιώσει καλύτερα.