Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την Πέμπτη τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα φανερά συγκινημένους, την ώρα που πήγαν να δουν τα λουλούδια και τα μηνύματα που είχε αφήσει ο κόσμος στο Marlborough House για τον πρίγκιπα Φίλιππο μετά τον θάνατό του σε ηλικία 99 ετών.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης συγκινήθηκαν από τα μηνύματα και τις ζωγραφιές παιδιών που άφησε ο κόσμος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα λουλούδια και τα μηνύματα μεταφέρθηκαν από έξω από το παλάτι σε κοντινούς ιδιωτικούς κήπους στο Marlborough House.

«Σήμερα ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφτηκαν τους κήπους του Marlborough House για να δουν μια συλλογή από λουλούδια που άφησαν μέλη του κοινού στη μνήμη του Δούκα του Εδιμβούργου.

Τα λουλούδια και τα μηνύματα έχουν μεταφερθεί από το σημείο έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε ιδιωτικούς κήπους. Αυτό θα συνεχίσει να γίνεται αυτή την περίοδο για να μην ενθαρρύνονται τα πλήθη να συγκεντρώνονται έξω από το παλάτι λόγω της Covid-19», ανέφερε εκπρόσωπος.