Ξινή βγήκε σε μια γυναίκα από το Κάνσας των ΗΠΑ η πρωταπριλιάτικη φάρσα που σκάρωσε στην κόρη της.

Η 58χρονη Arnthia Willis κατέληξε με χειροπέδες στο κρατητήριο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας, η γυναίκα έκανε φάρσα στην κόρη της την 1η Απριλίου ότι κάποιος την πυροβόλησε μέσα στο σπίτι της.

Η 58χρονη τηλεφώνησε στο παιδί της και της είπε ότι την έχουν πυροβολήσει. Πριν προλάβει η κόρη να ρωτήσει το οτιδήποτε, η μαμά έκλεισε επίτηδες το τηλέφωνο.

Η κόρη κάλεσε την αστυνομία και 15 αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό, φτάνοντας στο σπίτι της Willis φορώντας προστατευτικό εξοπλισμό και με τα πιστόλια ανά χείρας.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού KAKE-TV, οι αστυνομικοί γκρέμισαν την πόρτα της οικίας για να τα βάλουν με τον δράστη, μόνο που δεν βρήκαν κανέναν μέσα.

Αργότερα έμαθαν για τη φάρσα που είχε σκαρώσει η 58χρονη, η οποία δεν ήταν καν στο σπίτι της. Τηλεφώνησε στην κόρη της από τη δουλειά της. Τη συνέλαβαν για άσκοπη χρήση της αστυνομίας.

Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Ronald Hunt σχολίασε χαρακτηριστικά ότι οι πρωταπριλιάτικες φάρσες μπορούν να είναι «καλές», όταν όμως εμπλέκεται η αστυνομία «παύουν να είναι αστείες πλέον. Αυτή ήταν μια κατάσταση που είναι πολύ επικίνδυνη»…