Σε σοβαρή κατάσταση είναι ένας 14χρονος που παρασύρθηκε χθες από όχημα στην Κάτω Πάφου στην Κύπρο, με τον οδηγό να τον εγκαταλείπει και να εξαφανίζεται. Το παιδί φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ ο συνομήλικος φίλος του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20:10 (23.03) όχημα αγνώστων στοιχείων στην οδό Κάτω Περβολιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτύπησε και τραυμάτισε δύο 14χρονους οι οποίοι κινούνταν στον δρόμο. Συγκεκριμένα ο ένας 14χρονος έσπρωχνε τον άλλον με ένα καροτσάκι σύμφωνα με το sigmalive.com. Ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα εγκατελείποντας τα παιδιά στο δρόμο

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τα δύο παιδιά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείο Πάφου.

Ο ένας 14χρονος βγήκε με μικροτραυματισμούς ενώ ο δεύτερος φέρει κατάγματα στην λεκάνη και στο πόδι καθώς και θλάση του πνεύμονα. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε την σκηνή, από την Τροχαία Πάφου.